Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΒΙΒΛΙΟ:ΟΙ 7 ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ

Αλήθεια, διαβάσατε το βιβλίο ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ;
Προσπαθήσατε να το εφαρμόσετε;
Είχατε αποτελέσματα;
Θαυμάσια!!!
Αν πάλι, το διαβάσατε και δεν μπορέσατε να δημιουργήσετε τα αποτελέσματα που επιθυμούσατε, αποκτήσατε ΕΠΙΓΝΩΣΗ του Νόμου της Προσέλκυσης.
Το ΚΛΕΙΔΙ για την εφαρμογή του ΜΥΣΤΙΚΟΥ , το κλειδί για να φέρεται τα αποτελέσματα που επιθυμείτε στη ζωή σας βρίσκετε στην Επίγνωση, Κατανόηση, και εφαρμογή των 7 Βασικών Συμπαντικών Νόμων.
Δηλαδή:
  •  Του Νόμου Της Προσέλκυσης.
  •  Του Νόμου Της Εσκεμμένης Δημιουργίας.
  •  Του Νόμου Της Καθαρής Δυνατότητας.
  •  Του Νόμου Της Επιτρεψιμότητας.
  • Του Νόμου Της Απόσπασης.
  • Του Νόμου Της Αφθονίας, και
  •  Του Νόμου Της Πολικότητας.
Υπάρχουν περισσότερα που πρέπει να γνωρίζετε, από το Νόμο Της Προέλκυσης.
Δεν αρκεί να σκέφτεστε θετικά, για να προσελκύσετε και να εκδηλώσετε όσα θέλετε στη ζωή σας.
Οι 7 Βασικοί Συμπαντικοί Νόμοι είναι διαχρονικοί, λειτουργούν, είτε τους γνωρίζουμε, είτε όχι. Είτε θέλουμε , είτε όχι, Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους νόμους της Φύσης, όπως τον  Νόμο της Βαρύτητας.
Η Επίγνωση του νοήματος και της λειτουργίας των 7 Βασικών Συμπαντικών Νόμων, σας οπλίζει με όλα τα αυλικά εκδήλωσης των πραγμάτων που επιθυμείτε να έχετε στη ζωή σας όπως ολοκληρωμένες σχέσεις, μια καλύτερη δουλειά, μεγαλύτερο εισόδημα, νέο σπίτι, νέο αυτοκίνητο, κλπ.
Στο Βιβλιό και Βιβλίο Εργασίας  ΟΙ 7 ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ :
  • Θέτουμε τον πιο σημαντικό στόχο μας σε κάθε ένα από τους 5 βασικούς τομείς της ζωής μας.
  •  Αποκτούμε Επίγνωση και Κατανόηση καθενός από του 7 Βασικούς Συμπαντικούς Νόμους.
  •  Με ασκήσεις που κάνουμε σε κάθε Συμπαντικό Νόμο μαθαίνουμε το πώς θα τον θέσουμε σε εφαρμογή σε καθένα από τους 5 βασικούς τομείς της ζωής μας.
  •  Συζητάμε εφαρμογές των Συμπαντικών Νόμων, και μοιραζόμαστε εμπειρίες.
  •  Από την πρώτη διάσκεψη ξεκινάμε να δουλεύουμε το E-Book 50ΗμέρεςΕφαρμογής.
  •  Γραφόμαστε στο blog Πάρε Τη ζωή Σου Στα Χέρια σου για περισσότερα άρθρα , εργαλεία και υλικό.
  • Γραφόμαστε στην Ομάδα Facebook Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ για περισσότερη άμεση επικοινωνία

Να τι έγραψαν ενδεικτικά δύο μέλη
«Μιχάλη μέσα από τους πνευματικούς νόμους με βοήθησες να βάλω μια σειρά και να εμβαθύνω λίγο περισσότερο σε αυτό που είναι τόσο απλό, άλλα και μερικές φόρες τόσο δύσκολο, δηλαδή συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι να μετουσιώσω πεποιθήσεις και φόβους σε φως, αρμονία, ειρήνη, πλούσια πνευματικά και υλικά αγαθά. Άλλωστε αυτοί οι νόμοι είναι κάτι που πρέπει να γίνει φυσικό κομμάτι του εαυτού μας και όσες φορές και αν τα μελετήσεις μπαίνεις και λίγο πιο βαθιά και καταλαβαίνεις ότι ο μόνος που βάζεις εμπόδιο στην εφαρμογή τους, είναι ο ίδιος ο εαυτός μας. Μας τα μετέδωσες απλά και σε ευχαριστούμε από καρδιάς. Γι αυτό και δηλώνω πια ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ
Με εκτίμηση
ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ»
Όταν αρχίσαμε τα σεμινάρια δεν είχα ποτέ ασχοληθεί με κάτι τέτοιο όλα τα θεωρούσα ότι ήταν τύχη και ότι δεν μπορούσα να κάνω κάτι γι αυτό .Τώρα έχω διαπιστώσει ότι η ζωή μου γενικά έχει αλλάξει προς το καλύτερο και βλέπω και πράγματα που πήγαιναν χάλια άρχισαν να καλυτερεύουν .Η σκέψη μου έγινε πάντα θετική δεν το βάζω εύκολα κάτω και προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι εγώ πρώτα και κατόπιν βλέπω ότι και οι καταστάσεις βελτιώνονται .Κάθε ημέρα διαβάζω οπωσδήποτε ένα νόμο πολλές φορές αυτό με βοηθάει στο να αυτοβελτιώνομαι συνεχώς και αυτό με έχει δώσει δύναμη και αισιοδοξία. Και στην επιχείρηση με την Forever βλέπω ότι συνεχώς βελτιώνομαι και πηγαίνω αρκετά καλά μπορώ να πω ,μπορώ όμως και θα προσπαθήσω για ακόμη καλύτερα και είμαι σίγουρη ότι αυτό θα συμβεί. Όλα αυτά βέβαια τα οφείλω στο σεμινάριο που παρακολούθησα μαζί σου και με έχει αλλάξει πάρα πολύ και σε ευχαριστώ γι αυτό γιατί για μένα είναι πολύ σημαντικό.
Βιργινία Νάσιου
Το Βιβλίο μαζί με τοE BOOK ΟΙ 7 ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ κοστίζουν 25 ευρώ (το eBook και το Βιβλίο Εργασίας του)
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ
1)    Στείλτε mail στο mmavrovouniotis@gmail.com
2)    Γράψτε Ονοματεπώνυμο και Τηλέφωνα επικοινωνίας και το κείμενο ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΩΡΑ ΤΟ EBOOK και ΒΙΒΛΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ 7 ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ,και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας δώσουμε Τραπεζικό Λογαριασμό κατάθεσης
3)    Μόλις κάνετε την κατάθεση και μας ενημερώσετε τηλεφωνικά, θα λάβετε με email το EBook και το  βιβλίο εργασίας ΟΙ 7 ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ
4)    Μέσα σε διάστημα 30 ημερών από την αγορά, μπορείτε να ζητήσετε και προγραμματίσετε την ΔΩΡΕΑΝ Τηλεδιάσκεψη Κόουτσινγκ με τον Μιχαήλ Μαυροβουνιώτη πάνω στην καλύτερη εφαρμογή των 7 Συμπαντικών Νόμων, αν την έχετε προαγοράσει.
5)    Παράλληλα θα αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα blogs του Μιχαήλ Μαυροβουνιώτη και το δικαίωμα επιλογής των ΔΩΡΕΑΝ newsletters που σας ενδιαφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: