Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΒΙΒΛΙΟ:ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Δώσε βάση στην πιο σημαντική δραστηριότητα του δικτυακού μάρκετινγκ: στην εξεύρεση υποψηφίων.Μάθε , και εξάσκησε άμεσα τις τεχνικές. Κατάλαβε τη σημασία του τρόπου σκέψης και την επίδραση του Νόμου Της Προσέλκυσης , Να λίγα λόγια από την εισαγωγή  που γράφω στo eBook
Εισαγωγή στην εξεύρεση
Η περιγραφή της δουλειάς του δικτυωτή είναι αυτή: «μιλάς σε ανθρώπους καθημερινά για τα προϊόντα σου και/ ‘η την επιχειρηματική σου πρόταση και διδάσκεις και άλλους να κάνουν το ίδιο».
Με άλλα λόγια κάνεις εξεύρεση (όπως μάλλον θα ξέρετε μισώ τη λέξη στρατολόγηση). Η εξεύρεση υποψηφίων  ορίζεται ως « η πράξη της έρευνας ή εξέτασης» ή «να ψάχνεις ή να εξερευνείς».
Η εξεύρεση δεν είναι πώληση. Δεν είναι το να κάνεις τους άλλους να αγοράσουν το προϊόν σου ή να μπουν στο δίκτυο σου.
Η εξεύρεση είναι η διαδικασία της μετατόπισης και εξεύρεσης αυτών που ενδιαφέρονται αυτούς που … έχουν ενδιαφέρον.
Ας πούμε για παράδειγμα ότι παίζεις τένις, και πως θέλεις να παίξεις ένα παιχνίδι, αλλά δεν έχεις συμπαίκτη. Αποφασίζεις λοιπόν να πας στο γήπεδο και να δεις αν εκεί θα μπορέσεις να βρεις κάποιον συμπαίκτη.
Όταν φτάνεις βλέπεις έξι άτομα να κάθονται στις καρέκλες. Λες  «Θέλεις κανείς να παίξουμε ένα παιχνίδι;»
Τότε σηκώνεται μόνο ένα χέρι, και οι υπόλοιποι 5 δεν ανταποκρίνονται. Το ερώτημα τώρα είναι με ποιον να παίξεις, με αυτόν που σήκωσε το χέρι του, ή να προσπαθήσεις να πείσεις κάποιον από τους υπόλοιπους 5 να παίξουν.
Η απάντηση είναι προφανής …. Με αυτόν που σήκωσε το χέρι του.
Το ίδιο είναι και η αλήθεια στην εξεύρεση. Λες «Ενδιαφέρεται κάνεις να κερδίζει επιπλέον χρήματα;» Και προχωράς με εκείνον που θα «σηκώσει το χέρι» , με εκείνον που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον.
Ελπίζω να αφιερώνεις αρκετό χρόνο στο να μάθεις πώς να κάνεις εξεύρεση, πώς να προσκαλείς ανθρώπους να ρίξουν μια ματιά… επειδή αυτό είναι τελικά η επιχείρηση σου… το να κάνεις τους ανθρώπους να δεσμεύονται να δουν και να ακούσουν.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Το eBook κοστίζει 20 ευρώ .
Παράλληλα μπορείτε να προαγοράσετε και μια διάσκεψη 45 λεπτών εφαρμογής του, με άλλα 30 ευρώ
Για να παραγγείλετε
α) Καλέστε με στο 2105018493 ή 6938979887
β) Στείλτε email στο mmavrovouniotis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: