Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΒΙΒΛΙΟ: Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ-ΒΡΕΣ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ;

ΜΕΡΟΣ 2

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ
ΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΜΕΡΟΣ 3

ΑΝΑΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ
ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ- ΕΝΑΣ ΒΗΜΑ – ΒΗΜΑ ΟΔΗΓΟΣ
ΜΥΣΤΙΚΑ ΘΕΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ




ΜΕΡΟΣ 1

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Καλωσόρισες λοιπόν και σε ευχαριστώ που αγόρασες αυτό το ebook. Η βαθύτερη ελπίδα μου είναι πως αυτές οι πληροφορίες που θα βρεις εδώ , θα σε εμπνεύσουν , και θα σε βοηθήσουν να κάνουν βασικές αλλαγές , αμέσως, στη ζωή σου. Ο σκοπός αυτού του ebook είναι να σου προσφέρει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεσαι για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που αποτελεί το αληθινό σου πάθος και να βρεις ένα τρόπο να μετατρέψεις αυτό το πάθος σε μια ανταποδοτική καριέρα ζωής. Θα σου δοθούν εδώ εύκολα  εργαλεία για να χρησιμοποιήσεις τα οποία θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις κατεύθυνση, και να αρχίσεις να κτίζεις τη ζωή που πάντα ήθελες για εσένα.
 Σου προτείνω να διαβάσεις το ebook και να το   εκτυπώσεις , ώστε να μπορείς συχνά να το έχεις κοντά σου και να το επεξεργάζεσαι ξανά και ξανά. Σήμερα μπορεί  να είναι ένα σημείο σημαντικό , μια στροφή, στη ζωή σου. Είναι πιθανό, για πρώτη φορά στη ζωή σου , να έχεις στην κατοχή σου οτιδήποτε χρειάζεται να γνωρίζεις που θα σε βοηθήσει να στρέψεις τη ζωή σου στη δική σου επιθυμητή πορεία. Για αυτό λοιπόν θα πρέπει να έχεις άμεσα διαθέσιμες αυτές τις πληροφορίες.
 Αυτό το ebook  είναι πλήρες, λακωνικό αλλά  ολοκληρωμένο. ΟΙ λέξεις που έχω σε αυτές τις λίγες σελίδες , είναι απλά όσα θεωρώ πως είναι απαραίτητα για να ανακαλύψεις την πραγματική επιθυμία της καρδίας σου και να σε βοηθήσουν να αλλάξεις τη ζωή σου. ΟΙ αρχαίοι μας πρόγονοι έλεγαν «Ουκ εν τω πολλώ το ευ» και «Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν». Πιστεύω στην παροχή της υψηλότερης δυνατής ποιότητας πληροφοριών , σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρόνο, και αυτό γιατί σέβομαι εσένα τον αναγνώστη και καταλαβαίνω πως ο χρόνος σου είναι πολύτιμος και πως αδημονείς να ξεκινήσεις το δικό σου ταξίδι ανακάλυψης. Και ξέρω , και από το προσωπικό μου παράδειγμα, πως όταν μπεις στη διαδικασία οι πληροφορίες θα σου εμφανίζονται όταν χρειάζεται.
Είμαι ευγνώμων και με τιμά που έχεις διαθέσει τον χρόνο σου να αποκτήσεις τις πληροφορίες που έχω εδώ  με χαρά  προετοιμάσει για εσένα.  Ελπίζω να πάρεις όσα γράφω εδώ και να τα χρησιμοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό ώστε έτσι να ανακαλύψεις το δικό σου δρόμο καριέρας που θα σου δώσει τιμή, περηφάνια, ευημερία και χαρά.
Αυτό το ebook θα σε οδηγήσει στην  καρδιά των επιθυμιών σου γρήγορα και εύκολα. Οι πληροφορίες δίνονται με έναν ευκολόχρηστο τρόπο ώστε να μπορέσεις να αρχίσεις να δουλεύεις τις στρατηγικές στη ζωή σου στο συντομότερο από τώρα χρονικό διάστημα. Θέλω να πετύχεις και πιστεύω πως αν ακολουθήσεις αυτές τις στρατηγικές με πίστη και αφοσίωση , τότε θα πετύχεις. Ας μην χάνουμε λοιπόν άλλο χρόνο και ας βρούμε ποιο είναι το αληθινό σου

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Το eBook κοστίζει 20 ευρώ .
Παράλληλα μπορείτε να προαγοράσετε και μια διάσκεψη 45 λεπτών εφαρμογής του, με άλλα 30 ευρώ
Για να παραγγείλετε
α) Καλέστε με στο 2105018493 ή 6938979887
β) Στείλτε email στο mmavrovouniotis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: