Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΒΙΒΛΙΟ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΗΓΕΣΙΑΣ

Τώρα κυκλοφορεί σε  E book το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΗΓΕΣΙΑΣ.Το πρόγραμμα ηγεσίας 52 μαθημάτων του Μιχαήλ Μαυροβουνιώτη.
Ακούστε την πρώτη εβδομάδα (Πρώτο από τα 52 μαθήματα ) για να αποκτήσετε μια άμεση γνώμη του τι διαπραγματεύεται το Εργαστήρι ηγεσίας

http://soundcloud.com/mmavrovouniotis/1st-week-decide-your-goals
..και λίγα λόγια από την Εισαγωγή
Πάνω από 30 χρόνια συμμετέχω ενεργά σε κάθε πλευρά της ζωής: Διαδρομές στην πολιτική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή. Μέσα από τη σημερινή μου επαγγελματική υπόσταση του Προπονητή Ζωής , έχω τη δυνατότητα να βοηθώ ανθρώπους καθημερινά να επιδιώκουν τη ζωή που επιθυμούν. Μέσα από την μακροχρόνια δε εκπαίδευση που έχω κάνει και εξακολουθώ να κάνω ,δείχνω στους εκπαιδευόμενους τον δρόμο προς την ηγεσία.
Στη σημερινή εποχή υπάρχει μεγάλο έλλειμμα ηγεσίας γύρω μας. Και η δουλειά της δημιουργίας και ανάπτυξης ηγετών είναι μια δουλειά που μου αρέσει να κάνω , και θεωρώ και υποχρέωση μου και προσωπική μου συνεισφορά παράλληλα. 

Ξεκινώ λοιπόν το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΗΓΕΣΙΑΣ. Σήμερα με αυτή την μορφή. Την ηλεκτρονική. Και θα το συνοδεύσω με μια σειρά από εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες για όσους συμμετέχουν σε αυτό.
Η ηγεσία είναι επιλογή. Είναι διαδρομή που δεν έχει αρχή και τέλος, αφού την αρχή την θέτει ο καθένας που αποφασίζει να ηγηθεί, και διαρκώς εξελίσσεται τελειοποιείται και ανεβαίνει σε υψηλότερα επίπεδα, θέτοντας νέους στόχους, υψηλότερες κορφές προς κατάκτηση.
Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΓΕΣΙΑΣ, είναι ένα πρόγραμμα 52 εβδομάδων, το οποίο γίνεται μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων (emails). Κάθε εβδομάδα θα παραλαμβάνεις στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο ένα μικρό άρθρο που θα σε εισάγει στο θέμα και την άσκηση ή  ασκήσεις της εβδομάδας που κάνοντας τες, θα μπορέσεις να εντάξεις στην καθημερινότητα σου την συγκεκριμένη πρακτική ηγεσίας, και μέσα από την επανάληψη να την κάνεις συνήθεια.
Επέλεξα αυτή τη μορφή του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ και την online εκδοχή, γιατί σας δίνει την δυνατότητα να κρατήσετε ζωντανή για διάστημα 1 χρόνου την άσκηση σας , την βελτίωση σας πάνω στην ηγεσία....."
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΤο Ebook ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΗΓΕΣΙΑΣ μπορείτε να το αποκτήσετε με 20  ευρώ.
Για να το παραγγείλετε καλέστε με στο 2105018493 ή 6938979887 για να σας δώσω λογαριασμό τραπέζης για την κατάθεση σας
Εναλλακτικά μπορείτε να μου γράψετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και το ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΗΓΕΣΙΑΣ στο mail
mmavrovouniotis@gmail.com .
Το Ebook θα το παραλάβετε στο email σας σε μορφή PDF αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: