Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΒΙΒΛΙΟ: ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Καλωσόρισες λοιπόν στο δικτυακό μάρκετινγκ. Και τώρα σκέπτεσαι....πως να ξεκινήσω; Μπορεί μάλιστα να παρακολούθησες και κάποια εκπαίδευση  της εταιρίας σου και της γραμμής αναδοχής σου- αλλά πάλι δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα για εσένα.
Καλωσόρισες στον υπέροχο κόσμο του δικτυακού μάρκετινγκ.
Το eBook μου ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα  και να ξέρεις τι να κάνεις , ώστε να ξεκινήσεις σωστά και  αποτελεσματικά.Να πάρε γεύση από την εισαγωγή
ΕΝΟΤΗΤΑ 1
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ
«Ο καθένας μπορεί να επιτύχει στο δικτυακό μάρκετινγκ. Δεν υπάρχουν φυσικά ταλέντα, που γεννήθηκαν για αυτό. Όλοι μας έχουμε αυτή την ικανότητα, που όταν την ανακαλύψουμε και θρέψουμε, τότε θα κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα».
Θα ήθελα και επίσημα πια να σας καλωσορίσω στην μεγαλύτερη επιχειρηματική ευκαιρία του κόσμου. Και αυτή είναι η δικτυακή επιχείρηση , και κάνατε πολύ καλά που συνδεθήκατε μαζί μας. Αυτή σας η απόφαση μπορεί να είναι η αφετηρία για το πιο συναρπαστικό ταξίδι της ζωής σας.
Το άτομο που σας σύστησε αυτή την επιχείρηση, σας έχει προσφέρει ένα μεγάλο δώρο. Δεν έχετε έτσι μόνο την ευκαιρία να κερδίσετε πολλά χρήματα, τεράστιες οικονομικές απολαβές, αλλά έχετε επίσης την ευκαιρία να κάνετε την διαφορά στη ζωή των άλλων, με το να μοιραζόσαστε κι εσείς πια με τη σειρά σας αυτό το θεσπέσιο δώρο με κάθε άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε, αλλά και κάθε άτομο που συναντάτε μεσούσης αυτής σας της διαδρομής.
Η ΝΟ 1 εστίαση μου σε αυτό πρόγραμμα είναι να σας βοηθήσω να πολλαπλασιάσετε το χρόνο σας, την ενέργεια σας  και να κερδίσετε δύναμη, προσφέροντας σας ορισμένες απλές και πρακτικές στρατηγικές για γρήγορη ανάπτυξη και επιτυχία. Προσδοκώ να σας βοηθήσω να πετύχετε τους στόχους σας, και τα όνειρα σας να γίνουν μέρος της δικής σας ιστορίας επιτυχίας.
ΗΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ
Όλοι μένουμε με τα μάτια γουρλωμένα όταν βλέπουμε μια ταινία με super ήρωες. Με αυτούς που είναι οι καλύτεροι, οι πιο σπουδαίοι, και έχουν τα περισσότερα ταλέντα. Όμως, αν και είμαστε γοητευμένοι καθώς τους βλέπουμε, από την άλλη μας υπενθυμίζουν και τι  εμείς ΔΕΝ είμαστε. Ότι δεν είμαστε αρκετά καλοί. Ότι δεν αξίζουμε πολλά. Ότι δεν είμαστε αρκετά έξυπνοι. Ότι δεν έχουμε το χάρισμα της τύχης….
Εγώ όμως δεν βλέπω τα πράγματα με αυτό τον τρόπο. Για αυτό και σου προτείνω να παίρνεις λίγα λεπτά από την πολυάσχολη ζωή  κάθε μέρα και να γιορτάζεις. Να γιορτάζεις Εσένα που είσαι ο Αληθινός Ήρωας της δικής σου ζωής, για να υπενθυμίζεις με αυτό τον τρόπο στον εαυτό σου, ότι ο μεγαλύτερος ήρωας της ζωής σου, δεν βρίσκεται σε κάποια Ταινία, αλλά πως ο μεγαλύτερος ήρωας της ζωής σου είσαι Εσύ.
Βλέπεις οι αληθινοί ήρωες είναι άτομα σαν κι εσένα, με χαρακτήρα και θάρρος, άτομα που επιθυμούν να σηκώσουν το ανάστημα τους, να βγουν έξω από τη Ζώνη Άνεσης ους, και να κάνουν τη διαφορά .Χωρίς δεκανίκια. Αντίθετα μάλιστα ΕΣΥ πηγαίνεις καθημερινά στην κεντρική σκηνή, ΕΣΥ δίνεις έτσι ζωή στην καλύτερη σου παρουσίαση. Ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο.  Ξέρεις πως η ζωή σου δεν είναι ένα θεατρικό έργο, ένα ήδη γραμμένο σενάριο  από τα πριν, αλλά ότι αντίθετα ΕΣΥ τη δημιουργείς κάθε λεπτό, χωρίς πρόβες και μοντάζ.
Ίσως εγώ να μην γνωρίζω τις λεπτομέρειες της ζωής σου, όμως γνωρίζω ότι πήρες μια καλομελετημένη απόφαση να βελτιώσεις το μέλλον σου, να γράψεις και να δημιουργήσεις τη δική σου ιστορία επιτυχίας και να γίνεις ο Αστέρας της δική σου Παραγωγής. Ενώ οι άλλοι κάθονται στην άκρη και απλά ελπίζουν, εσύ εργάζεσαι. Ενώ οι άλλοι προβάλλουν δικαιολογίες, εσύ κάνεις αλλαγές. Όταν οι άλλοι εύχονται να ήταν καλύτερα τα πράγματα, εσύ κάνεις καλύτερα τα πράγματα. Ο λόγος για τον οποίον οι άλλοι τα παρατάνε, είναι ο λόγος για τον οποίον εσύ γίνεσαι ασταμάτητος!!!
Έτσι λοιπόν, όταν κάποιες στιγμές δεν είσαι στα «πάνω» σου, ή δεν νιώθεις τόσο υπέροχα, όταν νιώθεις πως οι πάντες και τα πάντα είναι εναντίον σου, θέλω να σου υπενθυμίζω το Μεγαλείο σου. Είσαι και αρκετά έξυπνος και αρκετά δυνατός. Έχεις το ταλέντο και την πειθαρχία που χρειάζονται για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου. Είσαι θαυμάσιος, είσαι εκπληκτικός. Πίστεψε το με όλη σου την καρδιά.
Στην επιτυχία σου
Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης
Στο eBook μου λοιπόν τα περιεχόμενα είναι:
1.Καλωσόρισμα
2. Πως μπορώ να σε βοηθήσω να μαθαίνεις , να αναπτύσσεσαι και να αλλάζεις
3.Οι 3 θεμέλιο λίθοι της επιχείρησης σου
    α. Ο Νόμος της Προσέλκυσης
    β. Πάρε την απόφαση να αποκτήσεις όσα επιθυμείς
    γ.Να γνωρίζεις τους κανόνες του παιχνιδιού
4 .ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟΧΩΝ
5. Οι 6 καθημερινές επιχειρηματικές δραστηριότητες που κτίζουν την επιχείρηση σου.
Μετατροπή των ημερήσιων δραστηριοτήτων σε επιχείρηση.
7.Ξεκίνημα της επιχείρησης  σου
Ένα πρακτικό βοήθημα για να ξέρεις σε τι επιχείρηση είσαι, τι είναι σημαντικό , το πως μπορείς να αξιοποιήσεις το Νόμο Της Προσέλκυσης και ποια είναι τα πρώτα βήματα σου.


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Το eBook κοστίζει 20 ευρώ .
Παράλληλα μπορείτε να προαγοράσετε και μια διάσκεψη 45 λεπτών εφαρμογής του, με άλλα 30 ευρώ
Για να παραγγείλετε
α) Καλέστε με στο 2105018493 ή 6938979887
β) Στείλτε email στο mmavrovouniotis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: