Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΒΙΒΛΙΟ:ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ

"Ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι για να αλλάξουμε; Είναι τρεις και δουλεύουν με συνέργεια:
1.     ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ: Οποτεδήποτε προσθέτεις συναίσθημα σε μια πρόθεση που έχεις, είναι σαν να την τροφοδοτείς με ενέργεια , με καύσιμο.
2.     ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ: Οποτεδήποτε επαναλαμβάνεις κάτι, το εγκαθιστάς στο μυαλό και στο σώμα σου.
3.     ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ: Οποτεδήποτε προσθέτεις εικόνες στο αίτημα σου, επικοινωνείς με έναν τρόπο που ο εγκέφαλος σου καταλαβαίνει :δηλαδή με εικόνες
Αλήθεια, δεν μπορώ να θυμηθώ πόσο παλιά ήταν που πρωτοάκουσα για τους Πίνακες Αφθονίας[1]  -όπως πια μου αρέσει να τους ονομάζω, και με πόσα διαφορετικά ονόματα  από τότε τους έχω συναντήσει (vision boards,βιβλίο ονείρων…). Υποθέτω ότι η ιδέα προέρχεται  εξελικτικά από την σκέψη σπουδαίων διανοητών όπως οιNapoleon Hill,Shakti Gawain,Ernest Holmes και άλλων φυσικά που αυτή τη στιγμή παραλείπω. Την πρώτη φορά που θυμάμαι να χρησιμοποίησα την ιδέα ήταν το 1986,όταν έκανα μια καταγραφή των στόχων που ήθελα να πετύχω την επόμενη 10ετία στην καριέρα μου. Έτσι δημιούργησα έναν Πίνακα Αφθονίας με τους στόχους και φωτογραφίες ή εικόνες που συμβόλιζαν τον συγκεκριμένο στόχο. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, όταν 12 χρόνια μετά, ανακάλυψα αυτόν τον πρώτο πίνακα οραματισμού μου, ξεπακετάροντας πράγματα από μία μετακόμιση, και με έκπληξη είδα όχι μόνον ότι είχαν πραγματοποιηθεί οι στόχοι , αλλά και πως το σπίτι που μετακόμιζα ήταν όπως είχα κόψει μια φωτογραφία, τότε και είχα κολλήσει με υπότιτλο «Το σπίτι που θέλω να ζω».
Από τότε φυσικά έχω δημιουργήσει πολλούς Πίνακες Αφθονίας, όλο και συχνότερα και με επίγνωση όμως την τελευταία δεκαετία που ασχολούμαι πιο «πνευματικά» με ότι κάνω. Έχω επίσης διδάξει σε  δεκάδες σεμινάρια την αξία και τον τρόπο δημιουργίας Πινάκων Αφθονίας. Και έχω δει τόσο απίστευτα πράγματα να συμβαίνουν εν μέσω της διαδικασίας αυτής, που έχω πραγματικά ενθουσιαστεί , που αποφάσισα να μοιραστώ ευρέως , μέσα από αυτό το e-book, και σαν μέρος της διδασκαλίας μου ΠΑΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, την έννοια των Πινάκων Αφθονίας μαζί σας, γιατί πια είμαι πεισμένος πως αν την εφαρμόσετε και εσείς θα βρεθείτε μπροστά σε καταπληκτικά αποτελέσματα.
Πρόκειται για ένα από τα πιο δυναμικά εργαλεία που γνωρίζω για την προσέλκυση των πραγμάτων, προσώπων  και καταστάσεων που θέλετε να έχετε στη ζωή σας. Τα αποτελέσματα που θα έχετε από τη δημιουργία των Πινάκων Αφθονίας μπορεί να μην είμαι άμεσα, μπορεί και πάλι όμως να είναι, εσείς αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να είστε ανοικτοί, να είστε θετικοί στη διαδικασία. Μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο από όσο νομίζετε για να τα προσελκύσετε. Να έχετε υπομονή και να ξέρετε, πιστεύετε και λέτε ότι «η επιθυμία μου βρίσκεται καθ'οδόν»
Είμαι σίγουρος πως θα απολαύσετε τη δημιουργική διαδικασία και τη δύναμη που έχουν οι Πίνακες Αφθονίας. Εύχομαι όλα όσα επιθυμείτε στη ζωή σας , να τα προσελκύσετε, να τα πραγματώσετε.

Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης
Spiritual Life Coach



Περιεχόμενα
-Εισαγωγή                                                                                                                   2-3
-Τι είναι ένας Πίνακας Αφθονίας                                                                               6-7
-Τι λένε κάποιοι άλλοι σχετικά με τη δημιουργία
    Πινάκων Αφθονίας                                                                                                 7-8
-Η διαδικασία Πινάκα Αφθονίας                                                                    9-12                 Για ποιους λόγους να βάλουμε μαζί κάποιους πίνακες αφθονίας                       9
            Θέσε τους στόχους σου                                                                                  9
            Νοιώσε τα συναισθήματα                                                                              12
-Το διασκεδαστικό μέρος των Πινάκων Αφθονίας                                        13-20
            Εικόνες του εαυτού σου που να έχει όσα θέλει                                              13
            Αυτά που θέλεις εκδηλώνονται μέσα από σένα                                             13
            Να είσαι δημιουργικός                                                                                    15
            Θέματα για έναν Πίνακα Αφθονίας                                                               18
            Έτοιμος,  Ετοίμασε , Δημιούργησε τον δικό                                                  19
                        Σου Πίνακα Αφθονίας
            Τι πρέπει να αγοράσεις                                                                                   20
-         Τελικές λέξεις                                                                                                 22
-         Μιχαήλ Μαυροβουνιώτης                                                                              23"

Το εBook διατίθεται αποκλειστικά από τον συγγραφέα.
ΤΙΜΗ
 Το E BOOK ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ,  κοστίζει 10 ευρώ, και μπορείτε να το παραγγείλετε τώρα ως εξής, λαμβάνοντας όλα τα προνόμια που το συνοδεύουν.
  1. Στείλτε μας email στο mmavrovouniotis@gmail.com , γράφοντας ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΩΡΑ ΤΟ EBOOK "ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ". Στο Mail γράψτε ακόμη Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνα επικοινωνίας,.
  2. Μόλις το λάβουμε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας , δίνοντας σας Αριθμό Λογαριασμού Τραπέζης για την κατάθεση.
  3. Όταν μας ενημερώσετε για την κατάθεση , θα λάβετε αμέσως mail στο οποίο θα επισυνάπτεται το EBOOK.
  4. Παράλληλα θα έχετε το προνόμιο 1 διάσκεψης κόουτσινγκ ΔΩΡΕΑΝ, και διάρκειας 30 λεπτών  με τον Μιχαήλ Μαυροβουνιώτη για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη δική σας εφαρμογή, με την ολοκλήρωση του βιβλίου (μέσα σε διάστημα 30 ημερών από την αγορά) .


[1] Τους ονομάζω Πίνακες Αφθονίας γιατί ακριβώς αυτό κάνουν: Μας συνδέουν με την Αφθονία και μας οδηγούν σε αυτήν, προσελκύοντας την

Δεν υπάρχουν σχόλια: